OnGluon-logo

TUTUSTU ONGLUONIIN

Asiantuntemusta liiketoiminnan kehittämiseen

OnGluon -nimen taustalla on gluoni, alkeishiukkanen, joka sitoo maailmankaikkeuden yhteen. Aivan kuten gluonit yhdistävät kvarkit protonien ja neutronien muodostamiseksi, uskomme, että yrittäjyys on ideoiden, taitojen ja ihmisten yhdistämistä.

Tehtävämme

Innovatiiviset ideasi markkinakelpoisiksi tuotteiksi ja palveluiksi.

OnGluon

Kehittämispolun hahmotus.

Usein ideoita ja ajatuksia on runsaasti, mutta niiden muuttaminen elinkelpoisiksi tuotteiksi vaatii asiantuntemusta. Pohditko sellaisia kysymyksiä kuin teollis- ja tekijänoikeudet, tuotekehitysstrategiat, liiketoiminnan aloittaminen, markkinoiden laajentaminen, rahoitus tai kansainvälinen yhteistyö? OnGluon auttaa löytämään vastaukset ja toimii kompassina, joka opastaa sinua liiketoiminnan käänteissä.

Sinun visiosi. OnGluonin apu.

OnGluon auttaa näkemään mahdollisuudet.

OnGluon tarjoaa neuvoja, sparrausta ja konsultointipalveluja, joiden tarkoituksena on edistää liiketoimintasi kasvua ja kansainvälistymistä. Olitpa sitten dynaaminen startup-yritys tai jo vakiintunut organisaatio, palvelumme on suunniteltu vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Tarvitsitpa sitten lyhyttä konsultaatiota tai jatkuvampaa tukea tuotekehitys- tai kansainvälistymishankkeissasi, olemme tukenasi joka vaiheessa. Luottamuksellisuus on vuorovaikutuksemme ydin.

Keskeiset arvot

Luottamuksellisuus, luotettavuus, luottamus

Luottamuksellisuus on vuorovaikutuksen ja yhteistyön perusta. Jokainen keskustelumme on yksityinen ja tarpeen mukaisesti pohdittu. Luotettavuus: pidämme kiinni sitoumuksistamme! Luottamus on ensiarvoisen tärkeää edettäessä liiketoiminnan turbulenssissa.Toimintamme perustuu dataan ja analyyseihin, mitkä pienentävät epävarmuustekijöitä,mutta viime kädessä luottamus vie eteenpäin ja antaa mahdollisuuden selviytyä haasteista yhdessä.

Kari Rintala

DI Kari Rintalalla on yli kolmen vuosikymmenen kokemus monista tehtävistä ja rooleista useista organisaatioista - esimerkiksi Tekesistä, ELY-keskuksesta ja Business Finlandista. Innovaattoreiden, startupien, pk- ja suurten yritysten sekä tutkimuslaitosten monenlaiset t&k- ja kv-tarpeet ovat kerryttäneet osaamista monipuolisesti tuhansista caseista. Näkemystä ja konkretiaa yrittäjyyden haasteisiin on syntynyt myös neljän oman yrityksen kautta.

Kari Rintala

Luodaan yrityksesi kasvupolku. Yhdessä.

OnGluon uskoo ideoihisi ja niiden tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Olitpa sitten vasta aloittamassa tai haluat laajentua globaalisti, meillä on asiantuntemusta, jonka avulla visiosi voidaan muuttaa todellisuudeksi. Ota yhteyttä jo tänään, niin lähdetään yhdessä eteenpäin.